Onno Hemmink.
Onno Hemmink. (Foto PR)
Advertorial

Onno Hemmink gestart als zelfstandig fietsspecialist

Lichtenvoorde is sinds kort een zelfstandig fietsspecialist rijker.

Na ruim 20 jaar ervaring in de fietsbranche heeft Onno de keus gemaakt om verder te gaan als zelfstandig fietsspecialist.

Onno Hemmink, geboren en getogen Lichtenvoordenaar, was als tiener al gefascineerd  door de fietstechniek. Een bijbaan mondde uit in een passie voor fietsen. Een vakopleiding bij Gazelle in Dieren was daarom een logisch gevolg. In de afgelopen 20 jaar heeft Onno zijn passie voor fietsen bij verschillende fietsenzaken in praktijk gebracht.

Onno: "Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt, maar ook regelmatig met de gedachte gespeeld om zelfstandig ondernemer te worden". "Nu het zover is heb ik dan ook heel veel zin in deze nieuwe uitdaging".

Mede door zijn ruime ervaring is Onno een fietsspecialist waarbij u terecht kunt voor de reparatie van alle fietsen; stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen,aangepaste fietsen, race en ATB.  Naast een vakkundige en gedegen reparatie staat service hoog in het vaandel bij Onno.  Onno: 'Mijn ervaring is dat de klant een professionele, maar ook persoonlijke benadering wil". "Goed luisteren naar de wensen van de klant en gemaakte afspraken nakomen is erg belangrijk". "Als zelfstandig fietsspecialist is dit voor mij het uitgangspunt en tegelijkertijd een vanzelfsprekendheid".

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van verbouwen en het treffen van voorbereidingen om te kunnen starten als zelfstandig fietsspecialist. Het resultaat mag er dan ook zijn. Onno beschikt over een moderne, goed uitgeruste werkplaats waardoor hij zijn klanten optimaal van dienst kan zijn.

Onno: "Ik ben erg blij dat ik dit op zo'n korte termijn heb kunnen realiseren". "Het netwerk dat ik door de jaren heen heb opgebouwd in de fietsbranche heeft hier zeker aan bijgedragen".

Om de klant optimaal te kunnen bedienen is de werkplaats naast de ochtenduren ook in de avonduren geopend. Een mogelijkheid waar volgens Onno steeds meer behoefte aan is. "Veel mensen werken overdag of gebruiken hun fiets voor woon-werkverkeer". "Dan is het heel prettig dat je ook 's avonds terecht kan voor fietsreparatie".

Daarnaast is Onno telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Tevens bestaat er de mogelijkheid voor het halen en brengen van de fiets voor reparatie.

De openingstijden van de werkplaats van Onno Hemmink fietsspecialist zijn:
09.00-13.00 uur          ma-di-don-vrij
18.00-22.00 uur          ma-di-don
U bent van harte welkom voor uw fietsreparatie of gewoon om een kijkje te nemen.

Tot ziens bij,
Onno Hemmink fietsspecialist
Schatbergstraat 102, Lichtenvoorde
tel: 06 21981607

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden