Word jij de nieuwe koning(in) van de Keistad? Foto: W. Geelinck
Word jij de nieuwe koning(in) van de Keistad? Foto: W. Geelinck

Word jij de nieuwe koning (in)?

Algemeen Bloemencorso Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - De vogel is gereed, alleen de bloemen voor de versiering moeten, net als op de corsowagens, vrijdagavond nog worden aangebracht. Zaterdag wordt het Swite-terrein in gereedheid gebracht voor het vogelschieten. Het podium, de afbakening van het terrein, de afspraken met leveranciers van geweren en koetsen en de vrijwilligers zonder wie het niet lukt, zijn geregeld. Kortom, er is alles aan gedaan om het vogelschieten aanstaande maandag tot een mooi evenement te maken.

Nu bent u, ben jij, zijn jullie aan zet! Afgelopen maandag heeft zich al een flink aantal schutters ingeschreven in het clubgebouw van St. Switbertus, De Swite. Maandagmorgen 10 september om 7:00 uur is de volgende gelegenheid bij Pillen, 't Zwaantje, voordat de prijsuitreiking van het corso begint. Is dat te vroeg, kom dan gewoon na de prijsuitreiking van het corso naar het Swite-terrein om jezelf of samen als groep in te schrijven. Voor de jeugd tussen 8 en 18 jaar is dit zelfs helemaal gratis. (zie ook www.st-switbertus.nl) Net als vorig jaar wordt het weer een gezellig feest. De corsowagens staan opgesteld met de prijsuitslag, er is muziek, eten, drinken en vrienden en bekenden.

Voor de twee tientjes inschrijfgeld maak je kans op het koningschap van Lichtenvoorde en ben je een jaar lid van een prachtige vereniging! Dat betekent natuurlijk toegang tot alle faciliteiten en activiteiten van de vereniging en de voordelen van de kortingskaart voor leden, maar vooral lid zijn van een groep mensen die voor elkaar klaar staat. Dat was te zien bij de huldiging van jubilarissen tijdens de Patroonsdag, bij de benoeming van ons nieuwe erelid, Gerben Vreeman, en tijdens de jaarvergadering: Leden van Schuttersgilde St. Switbertus vormen een hechte groep.
Dus kom maandagmorgen naar het Swite-terrein en schiet mee als volwassene of als jeugdschutter! Voel je daar niets voor, kom dan toch, moedig de schutters aan en applaudisseer voor de nieuwe koning(in).

En of u komt of niet, Schutterij St. Switbertus wenst u allemaal een heel mooi corso en een prachtige kermis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant