Afbeelding
Advertorial

GYMBOX opent haar deuren in Lichtenvoorde

Algemeen

NU WORDT SPORTEN NOG LEUKER!

LICHTENVOORDE - Kelly Klein Goldewijk, leefstijlcoach en Brian Hogeweide, sporttrainer, hebben vanuit Fysiotherapie Oost Gelre en BRAVO 2.0 een sport- en beweegconcept neergezet aan De Leest 56 te Lichtenvoorde. (naast de Primera en tegenover Aldi)

De opening heeft op 8 september jongsleden plaatsgevonden. Hier kon kennis gemaakt worden met het sportaanbod en zijn er verschillende demonstraties gegeven.

Opvallend in de GYMBOX is dat er geen 'fitnessapparaten' in de royale ruimte staan, maar dat er een stellage aan het plafond hangt, er bokszakken hangen en er stoer materiaal ligt waarmee getraind wordt; een stapel grote autobanden, dikke touwen om maar een voorbeeld te noemen.

De uitdaging voor Kelly en Brian is, om op een positieve en motiverende manier mensen aan het bewegen te krijgen en om iedereen die wil bewegen hierin te stimuleren en te ondersteunen.

Op deze geweldige locatie bieden we sport op maat aan.

In de GYMBOX worden verschillende programma's aangeboden, waaronder het succesvolle afval- en leefstijlprogramma HiFE: Health Improve Fun and Excercise. Kelly's passie om mensen naar een gezonde leefstijl te begeleiden en daarmee het behalen van een gezond gewicht.

Nieuwe trainingsprogramma's zijn; CLUKS: Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid (dus echts iets voor sportverenigingen en sporters voor behoud van conditie, verbetering techniek en blessurepreventie tijdens bijvoorbeeld de winterstop). BOKSEN: Je even helemaal laten gaan op de bokszak, en TRX-training: vooral zwaar, voor de Core en dit moet je komen ervaren!

Ook voor cliënten met een beperking zijn er tal van mogelijkheden. Brian heeft hiervoor onder andere de FUNBOX.

Iedereen wil graag gezond en fit zijn en sporten is daar een belangrijk onderdeel in. Wij onderscheiden ons van de 'normale' sportschool door actieve, motiverende en vooral leuke trainingen aan te bieden. Het gevarieerde aanbod, de begeleiding en de ruimte stimuleert en maakt het sporten in kleine groepen plezierig en vooral erg uitdagend.

Naast deelnemen aan één van de trainingsprogramma's is er ook de mogelijkheid om met collega's, vrienden, et cetera deel te nemen aan verschillende workshops. Er zijn tal van mogelijkheden; denk aan een vrijgezellen-, bedrijfs- of familie-uitje.

Deze workshops zijn in overleg geheel naar wens vorm te geven en uiteraard aangepast aan het niveau van de groep. U ziet het, tal van mogelijkheden! Uiteraard is er altijd gelegenheid deel te nemen aan een proeftraining.                         

Heeft u vragen neem dan contact met ons op telefoonnummer 0544-375555 of 06-43885657,
via Facebook: Bravo 2.0 of via de website www.fysiotherapieoostgelre.nl/bravo2.0,  Instagram: bravo2.0oostgelre.
e-mail; kelly.bravo@ghc-oostgelre.nl / brian.bravo@ghc-oostgelre.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant