Diny Hogenkamp met enkele van haar creaties.
Diny Hogenkamp met enkele van haar creaties. (Foto: Lydia ter Welle)
Advertorial

Diny Hogenkamp opent haar winkel LEUK!

LICHTENVOORDE - Diny Hogenkamp opent op woensdag 19 september haar tijdelijke winkel 

LEUK!Diny Hogenkamp in het pand aan de Rapenburgsestraat 26 waar ze voorheen een bloemenzaak had.

Diny vertelt: "Het is geen gewone bloemenzaak waar je losse bloemen kunt uitzoeken om er een boeket van te laten maken. Nee, wat er is, dat is er. Dus wat je ziet kun je kopen, en de volgende dag heb ik er weer andere dingen staan."

Dit concept wordt volgens Diny nog niet veel toegepast, maar ze is ervan overtuigd dat het werkt.

Afgezien van dit vernieuwende concept zijn er enkele dingen die ze belangrijk vindt: "Uiteraard werk ik alleen met verse producten, zoals iedereen dat voorheen ook van me gewend was. Mijn winkel LEUK!Diny Hogenkamp wordt een laagdrempelige winkel, voor een groot en breed publiek.  En het allerbelangrijkste: iedereen kan er terecht voor leuke bloemcadeautjes, voor een toegankelijke prijs."

Diny Hogenkamp had en heeft nog steeds een grote passie voor bloemen, en veel gevoel voor detail. In haar winkel LEUK!Diny Hogenkamp zijn talloze mooie arrangementen te vinden, van groot tot kleine, in alle kleuren.

Diny: "Het enige dat er niet te vinden is, is een grote bloemenhoek waaruit nog te kiezen is. Dat heeft een simpele, praktische reden: ik ga in mijn eentje de zaak runnen, en moet alles voorbereiden. Er is domweg geen tijd om tijdens de openingsuren nog kwaliteitsbloemwerk af te leveren. Maar je weet nooit hoe een balletje gaat rollen. Ik ga nu voor een tijdelijke winkel, en dan eerst eens kijken hoe het loopt en waar de meeste vraag naar is."

De winkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. LEUK!Diny Hogenkamp heeft geen koopavond.

Workshops
Naast de opening van LEUK!Diny Hogenkamp gaat nog een andere, langgekoesterde wens van Diny in vervulling. "Workshops heb ik altijd heel gezellig gevonden. En daarom ga ik nu workshops verzorgen, op maandagen en dinsdagen, en wellicht soms op woensdagen, onder de noemer 'Gezellig met bloemen'. Zo'n workshop bestaat uit een middag of een avond, waarop de deelnemers gezellig en 'bloemig' bezig zijn, niet te ingewikkeld, en plezier en gezelligheid staan voorop. Koffie en taart, of een wijntje met een hapje maken het af. Dat is hoe ik het voor me zie."

Per mail kan de informatie worden aangevraagd en opgave kan per mail of telefoon.

LEUK! diny hogenkamp
Rapenburgsestraat 26
7131 CZ Lichtenvoorde
06 20900542
info@dinyhogenkamp.nlWebsite
http://www.dinyhogenkamp.nl/

Meer berichten