Gijs Piek (links) en Wesley Helmers. Op de foto ontbreken medewerkers Maikel te Marveld, Edwin Scholten en Auke Bouma. Foto: Henri Walterbos
Gijs Piek (links) en Wesley Helmers. Op de foto ontbreken medewerkers Maikel te Marveld, Edwin Scholten en Auke Bouma. Foto: Henri Walterbos

Boels Rental trotse hoofdsponsor

Algemeen

LICHTENVOORDE - Ze zijn niet te missen. De oranje materialen van Boels Rental. Een uit de kluiten gewassen familiebedrijf, ooit begonnen in een garagebox in Sittard, met een betonmolentje, die in oranje menie werd gekleurd om op te vallen. Dat is zeker gelukt. Ook met zijn manier van werken maakt Boels naam. Boels is een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren, die niet alleen levert maar ook graag meedenkt. Of zoals vestigingsmanager van Boels Winterswijk, Wesley Helmers, het verwoordt: "Ik zeg altijd 'wij verhuren geen goederen, wij verhuren oplossingen'. Als er een bedrijf of particulier komt die met een situatie zit waar men eigenlijk geen raad mee weet, kunnen wij de juiste machine, op de juiste plek, op het juiste tijdstip inzetten. We zijn ook erg snel, hebben een 24-uurs-service. En mochten we iets niet hebben, kloppen we aan bij onze nevenvestigingen."

Door Henri Walterbos

Achterhoekse manier
Boels kent vele specialismen; climate control, hijs- en hefunits, hoogwerkers, sanitation, waaronder de bekende bioboxen, die gebracht worden en vol weer meegenomen worden en de inhoud netjes afgevoerd wordt. Boels verhuurt materieel voor kleinbouw, zoals een breekhamertje, tot materieel voor grote projectmatige bouwen. "Van klein tot groot materieel kunnen wij praktisch alles. Wat ik belangrijk vind is dat wij zakendoen op de Achterhoekse manier. Wij willen een 'naobergevoel' uitstralen."

Corsobreed
Boels was al drie jaar ondersteunend sponsor van het corso, onlangs werd een contract voor zes jaar hoofdsponsorschap getekend. "Onze rol is dat wij corsobreed maar ook met corsogroepen individueel meedenken. De wagens worden steeds technischer. Daar heb je advies bij nodig. Dat kan, indien gewenst, ook op de locatie zelf. Er komt veel meer bij kijken dan alleen maar wagenbouwen. We gaan dan ook testen, waarbij men ook een beroep op ons mag doen. Dan weten we ook zeker dat men het juiste materiaal huurt. Van tevoren maken wij een lijst met daarop wat elke groep aanvraagt bij ons. Dan gaan wij zorgen dat die goederen hier terecht komen. We zijn er puur voor goed en veilig materieel voor de wagenbouwers en organisatie. We facilitairen de SBL."

Trots
Wesley is trots op het Bloemencorso Lichtenvoorde. "Ik kom uit Groenlo waar ik altijd meehielp bij wagenbouwroep Frielink. Mijn vader komt uit Beltrum. Als kind ging ik met hem mee naar 'groep Lintvelde'. Daarna werd ik actief lid bij 'Oet alle windstreken' en 'Dynamite' en ben ik ook besmet met het wagenbouwvirus. Lichtenvoorde heeft het meest toonaangevende corso in deze regio, niet voor niets het op één na grootste corso ter wereld. Wat is er dan mooier dan als Grollenaar op deze manier een bijdrage te leveren, om het corso nog sterker te maken. We zijn als Boels altijd goed geweest voor het corso en krijgen daar als beloning een hoofdsponsorschap voor terug, iets waar we niet om gevraagd hebben, maar een fantastisch gebaar. Bij SBL zijn de zaakjes prima geregeld. Ik zie er weer naar uit. Ook naar het corsotainment. Onze landelijke manager komt hier speciaal voor naar Lichtenvoorde toe. Dan kunnen ze namens Boels zien waar we hier mee bezig zijn."


http://www.boels.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant