Foto: Willemien Kroezen
Foto: Willemien Kroezen

Nieuwe shirts en tassen voor KSV 35+

Algemeen

VRAGENDER - KSV 35+ ontving vrijdagavond 14 september haar nieuwe shirts uit handen van shirtsponsoren Vrijdag Kottertechniek en The Backcorner en nieuwe tassen van RIBO touch.

KSV Voetbal neemt dit seizoen voor het eerst met een team deel aan de 35+ competitie op vrijdagavond. Vrijdagavond 14 september nam KSV 35+ het in Vragender op tegen KSH 35+1, Longa '30 35+2 en FC Trias 35+2. Ook werden de nieuwe shirts en tassen officieel uitgereikt door de sponsoren.

Joop Kroezen van de sponsorcommissie van KSV bedankte in zijn korte speech eigenaar Sander Vrijdag van Vrijdag Kottertechniek, eigenaar Jeroen Wolterink van The Backcorner en eigenaar Rick Boschker van RIBO touch voor de shirts en tassen. „Sander, Jeroen en Rick leuk dat jullie weer bij KSV komen voetballen. Geweldig dat jullie de shirts en tassen van jullie eigen team sponsoren. Vroeger waren jullie alledrie talentvol. Hopelijk hebben jullie daar nog niet te veel van ingeleverd en lukt het jullie om kampioen te worden met KSV 35+."

Dat was niet aan dovenmansoren gericht. KSV won alle drie wedstrijden en is de trotse koploper.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant