Rick en Pim
Advertorial

Feesten voor Huntington

LICHTENVOORDE – De Keistad kan zaterdag 6 oktober de dansschoenen van zolder halen voor een avondje ouderwets losgaan bij De Koppelpaarden. Dj Pim Pam Pompen en de negenmansformatie Hot Stuff verzorgen dan een spetterend optreden tijdens de Huntington-benefietavond, georganiseerd door de vriendengroep van Lars Krabbenborg, drager van het gen. "Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen en er een hele toffe avond van te maken!"

Door Annekée Cuppers

Pim Adema, de man achter Pim Pam Pompen, was in het verleden al bij de stichting HuntinRUN betrokken. Hij vindt het mooi dat hij nu weer gevraagd is om de avond muzikaal in te vullen ten behoeve van de nieuwe stichting Huntington Oost Achterhoek. "Ik heb de organisatie geadviseerd er ook een band bij te zetten en zo kwam Rick Mellink in beeld. We hebben allebei een studio bij Lokalen - ruimte voor creatief ondernemen en dan zijn de lijntjes kort. Ik vroeg Rick of hij tijd had om met zijn 'orkestje' te komen spelen en dat zag ie wel zitten. En wonder boven wonder kon ook iedereen die avond vrijmaken in zijn agenda want het 'orkestje' bleek uit acht man te bestaan, compleet met blazers en al." Rick vult aan: "We willen ons inzetten voor het goede doel en twee van onze bandleden komen uit Zieuwent en kennen Lars Krabbenborg en zijn broer Michiel wel. Daarbij ligt de band al sinds februari een beetje stil dus dit is een mooi moment om uit de winterslaap te komen en tegelijkertijd wat meer bekendheid te krijgen in Lichtenvoorde."

In eigen huis
Ook voor Pim is de benefietavond een uitgelezen kans om weer eens in zijn home town op te treden. "Ik doe zo'n 60 shows op jaarbasis waarvan maar enkele in Lichtenvoorde. Meestal gaat het dan om de grote evenementen zoals de kermis of Zwarte Cross. Nu gaat het om een feestje met een heel specifiek doel op een supermooie locatie en is het onze taak om een goeie sfeer neer te zetten." Voor Rick gaat er gelijk een stille wens in vervulling. "Met het Keifestival kwam ik al vaker in de zaal bij De Koppelpaarden en ik heb er altijd al eens zelf willen spelen. Met Hot Stuff brengen we echte lekkere dansmuziek zoals de Abba-medley en daar kan het publiek in de zaal lekker op los gaan. We gaan er dan ook zeker een geweldig feestje van maken!"

De HuntingTON
Pim: "Het belangrijkste is dat we die avond zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek naar deze vreselijke ziekte." Dat diezelfde avond even verderop op de Markt de Corso-afterparty wordt gehouden, hoeft wat hem betreft geen probleem te zijn. "Kom tussendoor gewoon even langs en gooi je wat geld in de HuntingTON bij de entree. Zo draag je bij aan het goede doel, waar je het feestje die avond ook viert."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden