Wiebe Maalderink voor de ingang van Zaal Hogenkamp. Foto: Anne-Marie Maalderink-Busch
Wiebe Maalderink voor de ingang van Zaal Hogenkamp. Foto: Anne-Marie Maalderink-Busch

Vorkje meeprikken bij Perron 8

LICHTENVOORDE - Geen zin om zelf te koken? Treft dat even! De Lichtenvoordse Wiebe Maalderink organiseert in samenwerking met Perron 8 The Special Dinner Show. Het evenement vindt plaats op donderdag 11 oktober om 17.30 uur bij café Hogenkamp aan de Aaltensweg. Iedereen is welkom om (tegen een vergoeding) aan te schuiven. Reserveren en een menu kiezen gaat via de site.

Door Annekée Cuppers

Wiebe zit in het eerste jaar van de opleiding international event music and entertainment studies bij Fontys Hogeschool in Tilburg. "We kregen van de docent de opdracht om een evenement op te zetten voor een doelgroep die niet direct voor de hand ligt. Samen met een aantal medestudenten hebben we een projectgroep gevormd. Ons idee was om iets organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking en we dachten in eerste instantie aan een hockey-evenement. Daarvoor bleek echter te weinig animo en toen kwam mijn moeder met de tip om eens contact op te nemen met stichting De Lichtenvoorde. Zij reageerden direct enthousiast en zo kwam het plan uiteindelijk tot stand."

Laten zien wat mensen wel kunnen
Wiebe en zijn medestudenten werken nauw samen met Perron 8, onderdeel van De Lichtenvoorde. "De deelnemers van Perron 8 gaan de maaltijden bereiden en serveren en schuiven tussendoor gezellig aan bij hun familie om een vorkje mee te prikken. Zo willen we laten zien wat deze mensen allemaal wel kunnen in plaats van de nadruk te leggen op datgene waar ze hulp bij nodig hebben."

Kom een vorkje meeprikken
Wiebe en de overige projectleden nodigen iedereen uit om donderdag 11 oktober ook aan te schuiven bij The Special Dinner Show bij zaal Hogenkamp. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via de site http://bit.ly/TheSpecialDinnershow, ook onderdeel van de studieopdracht. De bezoeker kan op de site tevens een keuze maken uit verschillende driegangenmenu's.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden