Van links naar rechts Jochem Winkelhorst, Martijn Westendorp, Daan Moester, Gerben Driessen en Michel te Kamp van Auto Winkelhorst. Foto: Lydia ter Welle
Van links naar rechts Jochem Winkelhorst, Martijn Westendorp, Daan Moester, Gerben Driessen en Michel te Kamp van Auto Winkelhorst. Foto: Lydia ter Welle

Autoshow met buitenkansjes bij Auto Winkelhorst

WINTERSWIJK – Autobedrijf Winkelhorst aan de Vreehorstweg 1 in Winterswijk houdt op zaterdag 13 en zondag 14 oktober een autoshow met extra voordeel voor de snelle beslissers.

Door Lydia ter Welle

Zowel op zaterdag als op zondag van 10.00 tot 17.00 uur staat het team van Auto Winkelhorst klaar om iedereen van advies te dienen en het grote aanbod aan auto's te laten zien. Michel te Kamp vertelt: "We hebben een prachtig aanbod aan scherp geprijsde occasions beschikbaar. Echt buitenkansjes! Die laten we graag zien, maar we hebben ook natuurlijk nieuwe auto's voor onze klanten. Zo staat de nieuwste Mazda CX3, nu nog mooier en stiller, en met allerlei comfortabele snufjes, klaar voor wie hem eens bekijken wil. En natuurlijk de Mazda 6, die dit jaar is uitgekomen, ook niet te versmaden." Zijn collega Daan Moester vult aan: "En niet te vergeten de Fiat 500X, een prachtige ruime auto, voorzien van allerlei technische snufjes, die hem niet alleen comfortabel maar ook zuinig maken."
Natuurlijk is er koffie voor de bezoekers van de show, en voor de snelle beslissers zijn er tal van aantrekkelijke kortingen mogelijk. "Loop gerust binnen, komend weekend, we laten al dat moois graag zien!", aldus het team van Auto Winkelhorst.

Meer berichten