Gratis open les popmuziek

OOST GELRE - Kinderen uit groep vijf van basisscholen in Oost Gelre kunnen ook dit jaar weer kennismaken met popmuziek. Tijdens het project 'lichte muziek' krijgen zij een jaar lang wekelijks op een leuke en interactieve manier popmuziekles. Eerst even uitproberen en kennismaken met docenten Frans Ruepert en Léon Venderbosch kan tijdens de gratis open les op vrijdag 2 november.

Tijdens de popmuzieklessen kunnen leerlingen kiezen uit elektrische (bas)gitaar, toetsen (keyboard/piano), zang en drums. Ook de combi toetsen/ zang is mogelijk. De lessen vinden na schooltijd in kleine groepen van circa 3 of 4 leerlingen plaats. Na een aantal basislessen wordt er al spoedig in bandsamenstelling gespeeld. Het project is geïnitieerd door de gemeente Oost-Gelre en wordt uitgevoerd door Boogie Woogie in samenwerking met de gemeente. Meer info: www.boogiewoogie.nl.

Gratis open les
Op vrijdag 2 november om 17.00 uur geven de docenten Frans Ruepert en Léon Venderbosch een gratis open les in de dependance van Boogie Woogie cultuurcentrum aan de Patronaatsstraat 29 te Lichtenvoorde. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 29 oktober via info@boogiewoogie.nl of 0543 515 569. Na de open les kunnen kinderen die belangstelling hebben zich opgeven voor het hele cursusjaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden