Foto: PR
Foto: PR (Foto: )

Open huis 'Kom bewegen bij Litac'

LICHTENVOORDE - Voor iedereen geldt dat het van groot belang is dat men in beweging komt en blijft. Dat kan op vele fronten bij tal van verenigingen of gewoon individueel. Een van de mogelijkheden vindt u bij Litac. Op zondag 14 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur opent de vereniging haar deuren voor alle belangstellenden.

Litac is van oudsher een tafeltennisvereniging, al sinds 1949. Op de open dag kan er dus getafeltennist worden, onder andere aan de tafeltennisrobot. Tafeltennissen bij Litac kan zowel in competitieverband als recreatief beoefend worden. Of kom kijken bij het schuiftafeltennis. Een sport die met name onder G-sporters in trek is. Zij hebben iedere woensdag hun vaste trainingsavond. Zin in meer actie? Wellicht is dynamic tennis (voorheen dutch tennis) iets voor u. Deze attractieve racketsport voor jong en oud is zeker de moeite waard om eens te komen bekijken en te proberen. Breng uw gymschoenen mee en laat u uitdagen door het lichte racket en de speciale foambal.

Tijdens de open dag staan onze gastvrouwen en -heren klaar om u te voorzien van een kopje koffie of thee en de nodige informatie. Wie na de open dag zin heeft om lekker te komen sporten bij een gezellige en dynamische club, kan de komende weken vrijblijvend komen kennismaken met zowel tafeltennis als dynamic tennis. Minimaal vier keer een gratis training (voor de jeugd is er elke week training).

Clubgebouw De Zandschoppe bevindt zich aan de Varsseveldseweg 62A in Lichtenvoorde. Het bestuur en de leden van Litac verwelkomen u graag. Zie ook bij de keitjes.

Meer berichten