Roger Paashuis ontvangt een blijk van waardering door Eric Hummelink (links) en jeugdvoorzitter Roy Baks (rechts) voor de nieuwe jassen. Foto: Henk Plass
Roger Paashuis ontvangt een blijk van waardering door Eric Hummelink (links) en jeugdvoorzitter Roy Baks (rechts) voor de nieuwe jassen. Foto: Henk Plass

Nieuwe trainingspakken voor Longa '30 jeugd

LICHTENVOORDE – Uit handen van Roger Paashuis van Paashuis Bedrijfswagens B.V. heeft s.v. Longa '30 onlangs de nieuwe trainingspakken voor de gehele jeugd afdeling in ontvangst mogen nemen.

Paashuis Bedrijfswagens is al een aantal jaren trotse sponsor van s.v. Longa '30. "Op het moment dat Longa met de vraag kwam om de nieuwe trainingspakken te sponsoren, waren we direct enthousiast", vertelt Roger Paashuis. "We dragen Longa een warm hart toe en dit is een mooie manier om de gemeenschap te ondersteunen. Daarbij hopen we de jeugd te enthousiasmeren voor de sector techniek en transport zodat ze in de toekomst mogelijk voor onze sector kiezen", aldus Roger Paashuis.

Ook de Reservebank draagt hetzelfde financiële steentje bij aan de aanschaf van deze mooie trainingspakken. De 191 (Reservebank) leden die elk 100 euro doneren, zorgen dat minimal 70 euro afgedragen wordt voor een Longa '30 brede invulling. De trainingspakken voor de Longa '30 jeugd past daardoor ook prima in hun plaatje.

"Wij zijn erg blij dat Paashuis Bedrijfswagens B.V. en de Reservebank alle jeugdleden van trainingspakken voorzien", vertelt Eric Hummelink van de sponsorcommissie, "Met de aanschaf van de nieuwe trainingspakken loopt de jeugd er weer strak bij. Daarnaast zorgt de uniformiteit in de kleding voor een professionele uitstraling naar buiten toe wat zorgt voor nog meer saamhorigheid binnen de vereniging. In combinatie met de nieuwe coachjassen voor alle leiders is Longa'30 weer klaar is voor het nieuwe seizoen."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden