Foto: PR
Foto: PR

Countus nieuwe hoofdsponsor FCCL

LICHTENVOORDE - Met ingang van 2019 pronkt het logo van Countus accountants + adviseurs op de shirts van de leden van de fietscrossclub uit Lichtenvoorde. Een samenwerking waar de club erg trots op is.

Countus is een accountantskantoor met haar wortels in de agrarische sector, maar is daarnaast ook actief op de particuliere markt en binnen de MKB sector. Naast accountantsdiensten biedt Countus ook diverse adviesdiensten aan. Bijvoorbeeld op fiscaal en juridisch vlak, maar ook op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu.

Woordvoerder Countus: "In 2019 mogen wij ons tienjarig bestaan in de Achterhoek vieren, net als de sponsoring van FCCL, een mooie mijlpaal. In de afgelopen tien jaar hebben wij onze naamsbekendheid in de Achterhoek reeds aanzienlijk verbeterd, maar nog altijd merken wij dat niet iedereen bekend is met Countus. Mede met het oog hierop, hechten wij veel waarde aan lokale betrokkenheid, bijvoorbeeld door middel van sponsoring. Wij kijken dan ook uit naar een mooie tijd als sponsor van de FCCL."

De FCCL is enorm blij met deze mooie sponsor en zal zijn uiterste best doen om door middel van mooie sportieve resultaten van de rijders Countus een begrip te laten worden in de Achterhoek.

Meer berichten