Kleinkoor Vivente zingt met 'Hart en Ziel'

LICHTENVOORDE - Kleinkoor Vivente brengt op zondag 11 november om 18.30 uur in de sfeervolle Johanneskerk in Lichtenvoorde een 'Hart en Ziel'-uitvoering met als thema "Verwondering" ten gehore.

Alweer voor het vijfde jaar op rij laat Kleinkoor Vivente zich door het radioprogramma 'Hart en Ziel' inspireren om aan de hand van een thema liederen uit haar uitgebreide repertoire te zingen. Deze 'Hart en Ziel' draagt het thema 'Verwondering', waarbij de zang wordt afgewisseld door verhalen of gedichten die bij dit thema passen. Zo worden deze middag onder andere het mooie "Sure on this Shining Night" van Morten Lauridsen, maar ook "Laudamus te" van Karl Jenkins, uitgevoerd. De liederen zijn meerstemmig en worden zowel a capella als onder pianobegeleiding gezongen. Het koor staat onder leiding van Annette Weterings. De pianobegeleiding is in handen van Jorrick Simmes.

Kleinkoor Vivente nodigt u van harte uit om een uurtje van haar warme koorklank te genieten en terug te gaan in uw herinnering op zoek naar uw dierbare momenten. De toegang is gratis, een vrije gift is altijd welkom. www.vivente.harreveld.nl

Meer berichten