Drie maal Top 2000-dienst; meezingen kan

AALTEN/LICHTENVOORDE/WINTERSWIJK - In januari vindt er drie maal een Top 2000-dienst plaats. Wie zin heeft om mee te zingen, op zondag 13 januari in de Zuiderkerk Aalten en op zondag 20 januari 's morgens in de Johanneskerk Lichtenvoorde en 's avonds in de Zonnebrinkkerk Winterswijk, kan zich aanmelden op maandag 19 november in gebouw Elim in Aalten, in de bijeenkomst die om 19.30 uur begint.

Het nieuwe jaar wordt begonnen met een Top 2000-dienst en daarvoor zijn de organisatoren weer op zoek naar enthousiaste koorleden. De band is gevormd, de liedlijst is klaar en er is weer een mooi thema! Zangers en zangeressen uit Aalten, Lichtenvoorde, Winterswijk en omstreken worden van harte uitgenodigd om mee te doen.

Vorig jaar is de Top 2000-dienst al een beetje op tour geweest en werd er in Aalten en Lichtenvoorde gespeeld en gezongen. Dit jaar wordt ook Winterswijk bezocht. Zondag 13 januari is de start als vanouds in de ochtenddienst in Aalten en op zondag 20 januari wordt er 's morgens in Lichtenvoorde en 's avonds in Winterswijk gespeeld en gezongen. Het is een kort project, van drie repetities, drie optredens. Deelnemers oefenen thuis met het verstrekte oefenmateriaal. De oefendata, allemaal in de Zuiderkerk, zijn zaterdag 5 januari vanaf 10.00 uur, maandag 7 januari vanaf 19.00 uur en zaterdag 12 januari vanaf 11.00 uur. De deelnamekosten zijn vijftien euro, te betalen bij opgave. Mocht de eigen bijdrage een probleem zijn dat aanmelding belemmert, dan kan men zich melden via acompany.pknaalten@gmail.com.

De aanmeldingsbijeenkomst is op maandag 19 november vanaf 19.30 uur in Elim. Dan worden de liedlijst en het thema bekendgemaakt.

Meer berichten