Het podium in 2017. Foto: Renske Hummelink
Het podium in 2017. Foto: Renske Hummelink

Doe mee aan de Sportverkiezingen 2018

Oproep tot aandragen nominaties

OOST GELRE - Welke sporter of sportteam of sportvrijwilliger verdient het om in de spotlights gezet te worden op het podium tijdens Koningsdag? Stuur een e-mail naar info@sportverkiezingoostgelre.nl en nomineer uw favoriete sporter of sportploeg of vrijwilliger. Dat is de oproep die de Sportverkiezingsraad doet aan de inwoners van Oost Gelre.

Jaarlijks organiseert de Sportverkiezingsraad de Sportverkiezing van de gemeente. Tijdens die verkiezing worden sporters, sportteams en sportvrijwilligers die een buitengewone prestatie hebben geleverd in het zonnetje gezet. Ongetwijfeld zijn er in het tegen het einde lopende jaar 2018 weer opmerkelijke prestaties geleverd door sporters en sportploegen uit Oost Gelre. Tijdens de Sportverkiezing wordt uit verschillende genomineerden een Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent van het jaar gekozen. Tevens wordt de prijs voor Vrijwilliger van het jaar uitgereikt.
De Sportverkiezingsraad werkt nauw samen met de gemeente Oost Gelre. De raad bestaat uit een aantal vertegenwoordigers van sportverenigingen uit de gemeente. De sportverkiezing wordt jaarlijks gehouden tijdens Koningsdag op 27 april op de Markt in Lichtenvoorde.
Alle sportverenigingen in de gemeente Oost Gelre worden aangeschreven met het verzoek genomineerde(n) van hun vereniging voor te dragen. Maar ook inwoners van de gemeente Oost Gelre kunnen hun mening geven. Zij kunnen namelijk sporters en teams uit de gemeente nomineren, die naar hun mening in het jaar 2018 een buitengewone sportprestatie hebben geleverd. Nomineren kan via een e-mail naar info@sportverkiezingoostgelre.nl. In de mail dient naast de naam vermeld te worden de sport waarin de prestatie is geleverd en wat er gepresteerd is. De sluitingsdatum is 14 januari 2019.

Op het moment dat alle genomineerden bekend zijn, zal er een artikel in zowel de Groenlose Gids als de ELNA verschijnen. Hierin zullen de genomineerden worden voorgesteld. Uit deze genomineerden worden per categorie de winnaars gekozen. Uiteraard kan iedereen te zijner tijd zelf ook een stem uitbrengen voor de Publieksprijs.


www.sportverkiezingoostgelre.nl

Meer berichten