Tim de Vries van Floreel komt samen met medewerker Laura Schilderinck de kerstdemo verzorgen. Foto: PR
Tim de Vries van Floreel komt samen met medewerker Laura Schilderinck de kerstdemo verzorgen. Foto: PR

Kerstdemo van Groei & Bloei

LICHTENVOORDE - Op woensdag 28 november houdt Groei & Bloei afdeling Oost Gelre-Winterswijk een grote kerstdemonstratie met medewerking van Tim de Vries, eigenaar van bloemenwinkel Floreel aan de Beltrumsestraat 60 in Groenlo. Samen met zijn partner Nikita, medewerkster Laura Schilderinck en assistent Nick Lenderink runt hij deze winkel nu bijna vier jaar en hij is erg tevreden: "Wij werken voornamelijk met natuurlijke, pure materialen; we bieden onze klanten een ruim assortiment verse bloemen en ook is er veel keus aan planten voor zowel binnen als buiten".

In 2016 heeft Tim ook de kerstdemonstratie verzorgd: "Op die avond lag de nadruk vooral op boeketten; dit jaar wil ik de aanwezigen weer heel andere technieken laten zien." Deze kerstdemonstratie gaat Tim ook weer samen met Laura verzorgen. Zij hebben elk een persoonlijke stijl; Tim werkt graag wat grover terwijl Laura juist heel precies en gedetailleerd werkt. "We gaan op deze avond kerststukken maken die soms heel ingewikkeld lijken maar voor iedereen na te maken zijn. Ik leg dat aan de aanwezigen duidelijk uit en natuurlijk kunnen ze daar vragen over stellen. Ook verwerk ik verse bloemen in de werkstukken en komen er wat kerstballen en dergelijke in maar wel met mate. Op deze avond is het mogelijk om diverse verse, natuurlijke materialen waarmee we de kerststukken gemaakt hebben, te kopen zodat men er thuis mee aan de slag kan gaan", aldus Tim de Vries.

De bezoekers van de Kerstdemonstratie krijgen bij binnenkomst een lootje want er worden aan het einde van de avond kerststukken verloot. Deze kerstdemonstratie wordt gehouden bij HCR 't Zwaantje, Zieuwentseweg 1 te Lichtenvoorde en begint om 20.00 uur.
Leden van Groei & Bloei betalen 4,50 euro en niet leden 7,50 euro (inclusief koffie/thee).

Meer berichten