Foto:

Nieuwe speeldata toneelvoorstelling 'Strike!' bekend

OOST GELRE - Op donderdag 6 december en vrijdag 7 december 2018 speelt Marianum Toneel de spannende en humoristische toneelvoorstelling 'Strike!'. De voorstelling was eerder deze week gepland, maar door het overlijden van een collega is de voorstelling verplaatst naar volgende week.

De toegangskaarten kosten 3 euro 50 per stuk en zijn te koop tijdens de pauzes op alle vestigingen van Marianum (Lichtenvoorde en Groenlo). Ook zijn er kaarten te bestellen via e-mailadres toneel@marianum.nl of te koop tijdens de avond zelf bij de entree. Op=op!

Mensen die al toegangskaarten hebben gekocht, kunnen deze op school komen omruilen of hierover een e-mail sturen naar toneel@marianum.nl. Dan legt Marianum de nieuwe kaarten klaar bij ingang op de avonden zelf. Mensen die niet (meer) kunnen komen naar de toneelvoorstelling, kunnen hun geld terug krijgen.

De voorstelling 'Strike!' vindt plaats in de Kapel aan de Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo. Vanaf 19.00 start de inloop en om 19.30 uur begint de voorstelling. De voorstelling duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Meer berichten