John Kolthoff (links): "Volgend jaar zomer, uiterlijk september, gaan we open in Groenlo"
John Kolthoff (links): "Volgend jaar zomer, uiterlijk september, gaan we open in Groenlo" (Foto: PR )
Advertorial

Anytime Fitness Groenlo verwacht opening zomer 2019

GROENLO - "Het is een hele tijd stil geweest rondom de voorgenomen vestiging van een nieuwe Anytime Fitness club in Groenlo. Eind maart van dit jaar was er een informatiebijeenkomst in De Mattelier over de komst van de 24-uurs-sportschool in het voormalig gebouw van Super de Boer aan de Schrijnwerker. Hierbij waren zo'n 70 buurtbewoners en andere geïnteresseerden aanwezig en de reacties waren over het algemeen positief", aldus John Kolthoff, eigenaar van een tweetal Anytime Fitness clubs in Neede en Glanerbrug en nu bezig met een nieuwe vestiging in Groenlo. "Omdat we veel vragen krijgen van mensen uit Groenlo waar we blijven, willen we graag even uit de doeken doen wat er sindsdien gebeurd is en hoe de plannen er nu uitzien."

Het was tijdens die bijeenkomst in maart de verwachting en intentie om in de maanden september/oktober van dit jaar de deuren te openen. Hierbij werd ervan uitgegaan dat in de eerste helft van april de aanvraag omgevingsvergunning konden indienen waarbij men, met inachtneming van de procedure en termijnen die hiervoor staan, in de loop van juli/augustus met de verbouwing had willen starten.
Er zijn echter twee factoren die met name tot vertraging hebben geleid. "De ene factor is dat het traject van onderzoeken en vergunningaanvraag meer tijd in beslag neemt dan we hadden voorzien. De andere factor is dat we van het Anytime Fitness-hoofdkantoor het bericht kregen dat er een compleet nieuw ontwerp/design is voor alle clubs die na september openen. Nu de planning uitloopt betekent dit voor ons ook dat de inrichting van de club volgens dit nieuwe ontwerp zal plaatsvinden", legt Kolthoff uit.
"We zijn daar op zich heel erg blij mee aangezien het nieuwe design, nog meer dan het vorige, past bij deze tijd. Daarnaast sluit het naadloos aan bij de vernieuwde filosofie van Anytime Fitness en biedt het nog meer beleving voor onze gasten. Beide factoren opgeteld is het voor ons een goede reden om de planning aan te passen. We streven er nu naar om uiterlijk september 2019 de deuren te openen. Indien eerder mogelijk is, dan zullen we dat zeker niet nalaten. Weliswaar een jaar later dan gepland, maar dan staat er ook een prachtige nieuwe club, helemaal van deze tijd en waar velen nog jaren met sportief plezier van kunnen genieten."
Voor nadere toelichting en/of vragen kan iedereen mailen (john@anytimefitness.nl) of bellen (06-33661137).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden