Nieuw bij café Overkamp: Preuverie

VRAGENDER - Café Overkamp in Vragender heeft haar kaart vernieuwd en is gestart met een nieuw concept: Preuverie. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan men zich laten verrassen door een proeverij van drie gangen met de smaken van het seizoen.

Uitbaters Tetske Spexgoor en Svenny Olijslager willen mensen op deze manier kennis laten maken met de keuken van café Overkamp én de diverse speciaalbieren. "Met de Preuverie bieden we een nieuw concept aan groepen vanaf vier personen. Men kan gezellig met elkaar tafelen tijdens een avondvullend programma voor een vaste prijs per persoon. Daarnaast hebben we elk seizoen nieuwe speciaalbieren die bij de gerechten passen", aldus gastvrouw Tetske. De verschillende huisgemaakte gerechtjes worden op stoere planken gepresenteerd en het aanbod varieert per seizoen. Chef-kok Svenny: "Zo staan er dit seizoen bijvoorbeeld kleine stamppotjes en pannetjes met stoofvlees op de planken."
De Preuverie is een aanvulling op de grote kaart van Café Overkamp en is op vrijdag, zaterdag en zondag te reserveren vanaf vier personen.

Meer berichten