Foto: PR
Foto: PR

Lifeline op 't Koningsplein brengt bijna 2500 euro op

LIEVELDE - Lievelds Belang en Stichting Tractor Sterrit Team Lievelde organiseerden bij café De Barbier een warm welkom voor de 3FM-dj's die op doortocht waren van Groenlo naar Lichtenvoorde. Veel Lieveldenaren kwamen een kijkje nemen en de dj's gingen zeker niet met lege handen weer weg. Maar liefst 2447 euro brachten de inwoners van het Nölersdorp bijeen.

De organisatie had de locatie aangekleed met tenten, vuurkorven en kerstversiering en een eigen dj zorgde voor de muzikale invulling van de avond. De kinderen van groep 8 hadden een grote banner gemaakt voor de actie Lifeline op 't Konginsplein. Zo'n 200 enthousiaste belangstellenden bezochten de avond en genoten van de sfeer en gezelligheid. Onder het motto 'Drink fijn voor de Lifeline' ging ook nog een groot deel van de opbrengsten van de drankverkoop naar het goede doel van 3FM.

De dj's kwamen rond 22:00 uur in Lievelde aan en na het warme welkom konden ze de donatie verdienen door in een grote tractor een parcours over het Koningsplein af te leggen. Dj Rámon zag dit niet helemaal zitten en liet deze taak over aan zijn collega Mark. Deze heeft het parcours na een snelcursus trekker rijden prima volbracht!

Naast deze avond hebben de Lieveldse kinderen op eigen initiatief langs de deur geld op gehaald. Tevens is er bij voetbalclub Erix geld opgehaald en is er een donatie-actie geweest bij de kerstviering op de basisschool. Het streefbedrag van de organisatie was 500 euro; met dank aan alle vrijgevige Lieveldenaren werd maar liefst het prachtige bedrag van 2.447 euro opgehaald. Een resultaat waar ze in Lievelde maar wat trots op kunnen zijn.

Meer berichten