Ruim honderd deelnemers bij de Nieuwjaarsduik in Lievelde. Archieffoto: Kyra Broshuis
Ruim honderd deelnemers bij de Nieuwjaarsduik in Lievelde. Archieffoto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Spetterende Nieuwjaarsduik Oost Gelre in de Besselinkschans

Algemeen

OOST GELRE - Op Nieuwjaarsdag, dinsdag 1 januari 2019 om 12.00 uur vindt bij Wijndomein Besselinkschans de derde editie van de Nieuwjaarsduik Oost Gelre plaats. De Nieuwjaarsduik is een echte nationale traditie geworden, met in Nederland meer dan 50.000 deelnemers per jaar op bijna 150 locaties.

Deze Nieuwjaarsduik Oost Gelre vindt plaats bij de recreatievijver van de Zwarte Cross, voorheen het Wijndomein Besselinkschans (Heringsaweg 18, Lievelde). Het water is helder en schoon, dus uitermate geschikt om een frisse duik te nemen om het nieuwe jaar te starten.

Aanmelden
Belangstellenden die deel willen nemen aan de Nieuwjaarsduik kunnen zich gratis aanmelden via de website www.devrijeslagdoorgrolle.nl . Zij worden verzocht in ieder geval naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Voor de late beslissers is aanmelden op de dag zelf natuurlijk ook mogelijk. Dit kan ter plekke bij het De Uitspatting (voorheen Wijndomein Besselinkschans) tussen 11.00 en 11.45 uur via een aanmeldformulier. Voor alle deelnemers (op volgorde van inschrijving en vol = vol is er gratis soep en een warme muts van sponsor Unox.

Meer informatie
Publiek is natuurlijk ook van harte welkom om op 1 januari een kijkje te komen nemen. Meer informatie op www.devrijeslagdoorgrolle.nl en via Facebook (nieuwjaarsduikoostgelre)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant