Vlnr: Lisa Stoverinck, Lot, Cato en Linde. Zittend Demi (links) en Sofie. Foto: eigen foto
Vlnr: Lisa Stoverinck, Lot, Cato en Linde. Zittend Demi (links) en Sofie. Foto: eigen foto

Meisjes TOHP niveau 4 kampioen!

Algemeen

ZIEUWENT - Het was een spannende zaterdag voor het Zieuwentse volleybalteam TOHP niveau 4 van coach/trainer Lisa Stoverinck. De meiden vertrokken naar Lichtenvoorde om daar de laatste twee wedstrijden te spelen voor het kampioenschap. Met de tribune vol supporters, mocht het niet meer mis gaan.

De eerste wedstrijd tegen Sparta Zelhem was spannend. Het ging gelijk tegen elkaar op. De meiden speelden netjes drie keer over, maar ook Sparta Zelhem was in vorm. Aan het eind van de set wisten de speelsters uit Zieuwent de rally's af te maken. Ze speelden in de hoeken en langs de lijn, zodat de tegenstander er niet meer bij kon. TOHP won de eerste set met 25-16 en hiermee was het kampioenschap definitief bereikt. De spanning was eraf en het team kon de tweede set vrijuit spelen. De tweede set wonnen de meiden dan ook dik met 25-8. De eerste wedstrijd was in de pocket!

De tweede wedstrijd speelde TOHP tegen Dios uit Dinxperlo. Deze ploeg stond onder Sparta Zelhem. Daarom wilden de meiden ook deze wedstrijd graag winnen. TOHP had een moeilijke opslag, waar het veel punten mee scoorde. Het team speelde goed samen en tevens werd de bal soms afgemaakt met een smash. De eerste set werd gewonnen met 25-10 en de tweede set met 25-9.

Met het kampioenschap op zak keerden Lot, Cato, Linde, Demi en Sofie weer huiswaarts, een welverdiende kerstvakantie voor de boeg. Op naar niveau 5!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant