André van Gaalen, Herma Doppen en Jos Doppen vormen Hippies Akoestisch. Foto: PR
André van Gaalen, Herma Doppen en Jos Doppen vormen Hippies Akoestisch. Foto: PR

Get on Stage brengt Hippies Akoestisch en Alice D.

LICHTENVOORDE - Je zult het altijd net zien. Plan je een zondagmiddag 13 januari livemuziek bij Den Diek om wat meer beleving te brengen in de Keistad, blijkt er die datum ook een tributeband op te treden bij de Hamalandhal. Maar het een hoeft het ander niet te bijten, volgens Annekée Cuppers van de organisatie van Get on Stage. "Zondagmiddag genieten van livemuziek? Dan kom je in het centrum van Lichtenvoorde zeker aan je trekken!"

Get on Stage is het poppodium van Den Diek dat (beginnende) regionale bands een podium biedt om zich te presenteren of om een nieuwe setlist of bandbezetting eens op een professioneel podium uit te proberen. Deze maand is het de beurt aan Alice D. uit Winterswijk en Hippies Akoestisch uit Zieuwent. Alice D. is pas een klein jaar bezig en speelt energieke rockcovers van onder andere de Red Hot Chili Peppers, Blink 182 en Rage against the Machine. Hippies Akoestisch gaat al langer mee in het regionale muzikale landschap. Op eigen wijze coveren zij nummers van Caro Emerald, Eric Clapton, Alanis Morisette en vele anderen.

De middagen van Get on Stage zijn gratis toegankelijk voor het publiek. "We willen buiten het evenementenseizoen om wat meer beleving brengen in Lichtenvoorde en zo verbinding en ontmoeting stimuleren. Dat klinkt misschien wat hoogdravend maar met een biertje drinken, luisteren naar livemuziek en ondertussen een praatje maken met andere bezoekers ben je er eigenlijk al. We willen het vooral laagdrempelig houden. Daarom is er geen entree maar een vrije gift voor de bands mag natuurlijk altijd."

Get on Stage start om half 4, de zaal gaat om 15.00 uur open voor publiek. In verband met het evenement bij de Hamalandhal is Den Diek alleen vanaf de voorkant (Dijkstraat 30) bereikbaar.

Ook meedoen aan Get on Stage? Kom zondag 13 januari langs of neem contact met Annekée Cuppers (tel. 06 38 65 8099, acuppers@hotmail.nl). Meer informatie op de facebookpagina.


Facebook: getonstage

ande zondag? Kom gezellig een drankje doen bij Den Diek en genieten van

Meer berichten