Koken met kinderen is een feestje voor Tom Klein Hemmink. Foto: Henri Walterbos
Koken met kinderen is een feestje voor Tom Klein Hemmink. Foto: Henri Walterbos (Foto: Henri Walterbos)

Koken is Cool

LICHTENVOORDE - Ben jij gek op koken en wil je onder begeleiding van een echte chef-kok een gerecht leren bereiden en een echte mini-chef worden? Geef je dan op voor de workshop koken is cool! op vrijdag 11 januari bij Het Bariet in Lichtenvoorde. Je leert onder begeleiding van chef-kok Tom Klein Hemmink gezond koken met eerlijke en seizoensgebonden producten.

Het uitgangspunt hierbij is dat alles door de mini-chefs zelf wordt gemaakt. Pakjes en zakjes komen er bij Koken is Cool niet aan te pas. Tijdens de workshop leer je verschillende kooktechnieken. Alle kinderen doen actief mee met snijden, bakken, kneden, knippen en wegen, en voelen zich al snel een echte chef-kok. Na de workshop is er ruimte om de gekookte gerechten op te eten. Je gaat dus met een volle buik naar huis.

Kom jij meedoen op vrijdagmiddag 11 januari? Iedereen tussen de 8 en 12 jaar is welkom om de workshop mee te doen vanaf 14.45 uur. Deze workshop duurt tot 17.30 uur. Kosten zijn 2,50 euro per persoon. Aanmelden kan alleen door een email met naam en telefoonnummer te sturen naar: info@prikkelzgroenlo.nl en er is plek voor 10 kinderen. Deze workshop vindt plaats in het Bariet te Lichtenvoorde, Dr. Ariënsstraat 3a. Tussen 14.30 en 14.45 uur staat er een glas ranja voor je klaar.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden