ABN AMRO viert heropening duurzaam kantoor tijdens Open Dag
ABN AMRO viert heropening duurzaam kantoor tijdens Open Dag
Infotorial

ABN AMRO viert heropening duurzaam kantoor tijdens Open Dag

Er is de afgelopen periode flink geklust in en aan het ABN AMRO kantoor in Winterswijk.  Daardoor heeft de bank nu een vernieuwd, duurzaam kantoor aan de Balinkesstraat 10. Om de heropening te vieren houdt ABN AMRO op 12 januari tussen 10.00 en 14.00 uur een Open Huis. Directielid Nery Anderson verzorgt de feestelijke opening. De bank nodigt iedereen van harte uit om onder het genot van een lekkere kop koffie ons verbouwde, duurzame kantoor te bewonderen.

"Duurzaamheid is voor ABN AMRO belangrijk," aldus Ruth van Katwijk, Adviseur Dagelijkse Bankzaken bij ABN AMRO Winterswijk. "We streven als bank naar een betere wereld, ook voor de generaties na ons. Dat doen we op allerlei manieren, bijvoorbeeld door onze kantoren te verduurzamen. Daarom is er in het verbouwde kantoor veel aandacht besteed aan milieu- en energiebesparende maatregelen. Denk aan zonnepanelen op het dak en een luchtbehandelingskast om warmte in het gebouw terug te winnen."

Belangrijke plek in de dienstverlening
Ook is er in het gebouw veel gebruik gemaakt van circulaire materialen. Circulair wil zeggen dat producten worden hergebruikt, in plaats van weggegooid of vervangen. Er is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van opgeknapt meubilair en van vloertegels die zijn gemaakt van afgedankte visnetten. "Maar duurzaamheid betekent voor ons ook een lange-termijnrelatie met onze klanten onderhouden". "Het bankkantoor blijft daarom een belangrijke positie binnen onze dienstverlening. Na de verbouwing zijn we in Winterswijk klaar voor de toekomst en kunnen we voldoen aan alle eisen die klanten vandaag de dag aan ons stellen."

Extra oog voor oudere en minder mobiele klanten
Klanten zijn van harte welkom in het nieuwe kantoor, waar ook specialisten op het gebied van Wonen, Inkomen & Vermogen aanwezig zijn. Maar er zijn meer mogelijkheden om de bankzaken te regelen. Steeds meer klanten doen hun bankzaken online, waar en wanneer zij dat willen. Dat doen ze onder andere via de Mobiel Bankieren App en Internet Bankieren. "Daarnaast hebben we met onze financiële zorgcoaches extra oog voor de oudere en minder mobiele klanten die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij hun bankzaken". "De financiële zorgcoach helpt hen onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met Internet en Mobiel Bankieren. Maar de financiële zorgcoach staat hen ook bij in het nemen en praktisch organiseren van financiële beslissingen. Bijvoorbeeld bij het op orde brengen van rekeningen of advies tegen financieel misbruik."

Openingstijden
De openingstijden van ABN AMRO in Winterswijk zijn na de verbouwing verruimd. Van maandag tot en met vrijdag is het kantoor geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden