Olympia Lichtenvoorde nieuwe hoofdsponsor Litac

LICHTENVOORDE - Wie de prachtige accommodatie 'de Zandschoppe', het onderkomen van tafeltennis- en dynamictennis vereniging Litac, betreedt zal het zeker niet ontgaan zijn dat er een flink aantal bordsponsoren zijn en ook het clubblad, dat aan zijn 45e jaargang begint, kent nogal wat adverteerders. Ook een subsponsor (Fysiotherapie Lichtenvoorde) ontbrak niet. Wat wel ontbrak was een hoofdsponsor.

Vanaf 1 januari is ook die wens in vervulling gegaan. Olympia Lichtenvoorde, de laatste jaren al sponsor van het jaarlijkse open huis, gaat hieraaneen bredere invulling geven. Enkele weken geleden werd het contract door beide partijen getekend: Olympia wordt de komende drie jaar hoofdsponsor.

Robert Heinst – Olympia franchise ondernemer Lichtenvoorde - vertolkt het als volgt: "Olympia geeft werk betekenis. Stel je voor dat we kiezen voor een maatschappij waarin we allemaal werk van betekenis doen. Dat we met het werk dat we doen de wereld iedere dag een beetje beter en gelukkiger maken. Vanuit deze visie hebben wij een mooie verbinding met Litac. Op een afstand heb ik vele ontwikkelingen binnen die club mogen ervaren. De drive, de passie, de ondernemingsgeest die aan de dag gelegd worden door een enorm aantal vrijwilligers past geheel in dit patroon om de samenleving te verrijken. Er wordt zoveel mogelijk gekeken naar ieders talent. Er is oog voor jong en oud met of zonder handicap. Laat dit nu de essentiële competenties zijn die maken dat wij ons werk ook goed kunnen uitvoeren. Daarom was deze keuze niet moeilijk". Hierbij sluit sportvereniging Litac zich van harte aan en hoopt op een vruchtbare samenwerking!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden