(Advertorial) Slank het nieuwe jaar in met PowerSlim. Afvallen onder persoonlijke begeleiding bij Kuypers Hair & Wellness

Sinds een korte tijd zijn er twee nieuwe PowerSlim coaches geïntegreerd bij Kuypers Hair & Wellness. Yvette Beking en Emma Bomers hebben zich samen met Sanne Wopereis gespecialiseerd tot voedingscoaches om iedereen naar een gezonder levensstijl te helpen. PowerSlim staat voor regelmatig eten, maar dit op een koolhydraatarme en eiwitrijke manier. Het assortiment van PowerSlim is de afgelopen jaren culinair uitgebreid. Onder persoonlijke begeleiding van Sanne Wopereis, Yvette Beking en Emma Bomers wordt de cliënt begeleidt naar een gezond voedingspatroon.

PowerSlim
Voordeel van het PowerSlim programma is dat er géén onbekende producten in huis gehaald hoeven te worden en het gezin "gewoon" mee kan eten. In het PowerSlim boek staan heerlijke recepten en de producten zijn allemaal erg lekker, het hoeft dus zeker geen straf te zijn! Daarnaast kun je het gemakkelijk vol houden omdat je om de 2 á 3.5 uur iets kan eten.

PowerSlim actie
Om u kennis te laten maken met deze afslankmethode van PowerSlim is er een actie waarbij de klant een 3-dagen pakket kan aanschaffen voor de prijs van €. 14,95 i.p.v.
€. 45,00.

*Deze actie loopt nog tot 2 februari 2019.
Varkensmarkt 5-6, Lichtenvoorde 0544 378643

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden