Geert Hoekman (zittend) laat zijn praktijk achter in vertrouwde handen. Foto: Gerhard Weevers
Geert Hoekman (zittend) laat zijn praktijk achter in vertrouwde handen. Foto: Gerhard Weevers (Foto: Gerhard Weevers)

Tandarts Hoekman draagt zijn haakje over

LICHTENVOORDE - Na ruim 39 jaar is voor tandarts Geert Hoekman de tijd aangebroken de praktijk over te dragen aan zijn opvolger. Per 1 februari 2019 zal tandarts Sepand Manouchehr op de huidige locatie zijn plaats innemen.

Tandarts Hoekman: 'Het is enerzijds met pijn in het hart, maar anderzijds met vreugde, dat ik de praktijk en daarmee de zorg voor mijn patiënten in vertrouwde handen weet. Al deze jaren heb ik met plezier, niet in de laatste plaats door de onmisbare steun van mijn assistentes, het vak uit mogen oefenen. De tijd is nu aangebroken om voorrang te geven aan andere bezigheden.'

Zijn opvolger is Sepand Manouchehr (42 jaar). Tandarts Manouchehr is afgestudeerd in 2004 in Göttingen, Duitsland en werkt al 14 jaar als tandarts. Na zijn afstuderen deed hij ervaring op in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Naast algemene tandheelkunde doet hij ook implantologie en esthetische behandelingen. Zijn vrouw Ati Kamalian, ook tandarts, is in 2008 afgestudeerd aan de universiteit in Budapest. Zij werkt als algemeen tandarts en tandarts voor orthodontie. Ze wonen samen in Arnhem. Beiden hebben eerder in de Achterhoek gewerkt en de levensstijl en mentaliteit leren kennen en waarderen. Reden om juist in deze regio de praktijk te willen vestigen. Tandarts Manouchehr: 'Ons motto is: 'Voorkomen is beter dan genezen'. Er zal veel aandacht zijn voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten. De zorg voor u en uw gebit staan bij ons centraal. Wij willen graag de goede zorg voortzetten zoals u dit gewend bent: in een vertrouwde omgeving, samen met het team van Tandartspraktijk Hoekman'.

Veel aandacht voor preventie, zelfzorg en bewustwording van goede eetgewoonten

Voor de patiënten zal er dan ook weinig veranderen. Alle vertrouwde gezichten blijven, de bereikbaarheid zal niet gewijzigd worden evenmin als telefoonnummer en website. Voor de orthodontie, de beugelbehandelingen, blijft tandarts Hoekman nog verbonden aan de praktijk om lopende behandelingen te begeleiden en af te ronden.
Alle patiënten zijn inmiddels per brief geïnformeerd over de overname. In februari is er gelegenheid afscheid te nemen van tandarts Hoekman en kennis te maken met de nieuwe tandartsen.

Tandarts Hoekman wil iedereen bedanken voor het prettige contact en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren. De tandartsen Manouchehr en Kamalian kijken uit naar de samenwerking en hopen de patiënten binnenkort in de praktijk persoonlijk te ontmoeten.


www.tandartspraktijkhoekman.nl

Meer berichten