De leden van Litac zijn weer klaar voor de rookworstenactie. Foto: PR
De leden van Litac zijn weer klaar voor de rookworstenactie. Foto: PR

Jaarlijkse rookworsten- en snertactie Litac

LICHTENVOORDE - De langjarige januari-traditie bij Litac wordt natuurlijk ook dit jaar levendig gehouden. Het is inmiddels al 27 jaar het bekende beeld dat leden, met name jeugdleden, aan het begin van het nieuwe jaar bij u aanbellen met de vraag of u rookworsten en / of snert wilt kopen. Zaterdag 12 januari kunt u ze weer verwachten.

Met de opbrengst kunnen weer veel activiteiten worden georganiseerd en lukt het om een bloeiende jeugdgroep in stand te houden, die op een adequate manier wordt opgevangen. Litac is een vereniging waarbij zowel tafeltennis als dynamictennis op prestatief, maar vooral recreatief niveau gespeeld worden. Daarnaast is er een zeer actieve afdeling voor de G-sporters. Voor alle geledingen wordt er telkens weer door de vele actieve vrijwilligers van alles georganiseerd. Hoewel de opbrengst allereerst bestemd is voor activiteiten voor de jeugd hebben allen er baat bij dat er veel verkocht wordt. Daarom komen (jeugd)leden van deze vereniging komende zaterdag 12 januari tussen 10.00 en 16.00 uur bij u aan de deur.

Er is keuze uit ambachtelijk gerookte rookworsten: 1 voor 3 euro, 2 voor 5 euro. Of u kiest voor een pak snert zo van de keurslager (rollen van 1 liter) voor 5 euro. Ook digitaal bestellen is mogelijk www.litac.nl of mail rookworstenactie@litac.nll of via een van de leden. Dan komen wij het bezorgen of u komt zelf naar de Zandschoppe om de bestelling op te halen (Varsseveldseweg 62A) . Maar ook zonder bestelling kunt u in de Zandschoppe terecht. Er zijn de hele dag Litac-leden aanwezig.

Geef onze vereniging en met name onze jeugd dat extra steuntje door iets van hen te kopen. Samen met chauffeurs en begeleiders willen ze er weer een succes van maken!

Meer berichten