De cast van 'Menu Suprise'. Foto: Annekée Cuppers
De cast van 'Menu Suprise'. Foto: Annekée Cuppers

Semper Avanti brengt met smaak 'Menu Suprise'

ZIEUWENT- Toneelvereniging Semper Avanti brengt dit seizoen het blijspel 'Menu Suprise'. Na maandenlange repetities kan het publiek in de weekenden van 26 en 27 januari en 1 en 2 genieten van de klucht van de hand van Mart Moors.

Het gebouw waarin nu restaurant de Gevulde Snoeshaan is gevestigd was vroeger een snackbar. Dat brengt voor Gaston de Kroon, de nieuwe eigenaar, veel problemen met zich mee. Zij doet er alles aan om van de Gevulde Snoeshaan een stijlvol en chique restaurant te maken. Maar met lui en brutaal personeel, problemen in de organisatie, de meest bizarre gasten en een chronisch gebrek aan toiletpapier blijkt dat geen gemakkelijke opgave.

'Menu Suprise' wordt opgevoerd in het Parochiehuis aan de Dorpsstraat in Zieuwent. Bijzonder dit jaar is dat toneelvedette Anny van der Pennen voor het allerlaatst op het podium te bewonderen is. Na een lidmaatschap van zes decennia heeft Anny besloten er mee te stoppen. Voor degene die nog eenmaal van Anny's spel wil genieten, er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor info: www.toneel-semperavanti.nl.

Nieuwe leden welkom!
Altijd al toneel willen spelen? Kom langs of neem contact op met Marja Fuchs via semperavanti1957@gmail.com.

Meer berichten