Wandelen door het winterse landschap rondom Vragender. Foto: PR
Wandelen door het winterse landschap rondom Vragender. Foto: PR

Winterwandeling Vragender bezoekt expositieruimte Vragender Veen

Algemeen

VRAGENDER - Wegens groot succes wordt in wandeldorp Vragender op zondag 27 januari opnieuw een winterwandeltocht georganiseerd. In de vorige editie mocht de organisatie ruim 500 deelnemers verwelkomen. De start is tussen 09.30 en 12.00 uur vanaf restaurant Beneman aan de Winterswijkseweg 9.

De tocht gaat deels over verharde en onverharde wegen en uitdagende paden en leidt de wandelaars door het prachtige, afwisselende winterlandschap van de Achterhoek. De goed bewegwijzerde route voert langs maaipaden, bossen en oude boerderijen en doet teven het SMVV aan. U krijgt de kans om de unieke expositieruimte van het SMVV te bezoeken, waar u alles te zien krijgt over het Vragenderveen. Onderweg is er een pauzeplaats met koek & zopie en uiteraard toiletvoorzieningen.

Bij de start kunt u kiezen uit diverse afstanden. Starten is mogelijk tussen 09.30 en 12.00 uur. De kosten bedragen 8,50 euro per persoon inclusief koffie/thee en koek op de pauzeplek en bij terugkomst staat er een heerlijke kop erwtensoep voor u klaar. Mits aangelijnd zijn ook honden welkom.

Gezien de populariteit van de winterwandeling is tijdig reserveren noodzakelijk. U kunt zich aanmelden bij Restaurant Beneman via mail info@beneman.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant