De Schoapenscheerders. Foto: PR
De Schoapenscheerders. Foto: PR

Borrelconcert De Schoapenscheerders met medewerking van Second Edition

LICHTENVOORDE - Zondagmiddag 17 februari verzorgt blaasorkest De Schoapenscheerders het jaarlijkse borrelconcert. Het bestuur heeft klein koor Second Edition bereid gevonden hun medewerking te verlenen. Het concert vindt plaats bij café Hogenkamp en start om 14.30 uur. De entree is gratis.

Het blaasorkest speelt die middag Egerländermuziek en is erin geslaagd een aantal echte parels van dit muziekgenre in het programma op te nemen. U kunt luisteren naar polka's en walsen zoals: Auf der Vogelwiese (opening), Garten polka en het gezongen Rosen im Wind. Maar ook Bömischer Zauber, Bodensee polka en, nieuw op het programma, Kmotrenka en Sommernacht in Prag komen voorbij tijdens dit 'luister - en – stil genieten'- concert. Maar als het orkest bij u de juiste snaar weet te raken dan is meeklappen en zo mogelijk meezingen erg welkom.

Kleinkoor Second Edition bestaat uit elf zangers en zangeressen en staat onder leiding van Esther van der Heijden. Het repertoire van dit koor is gevarieerd en ambitieus. Ingetogen a capella-nummers, vlotte pop-nummers, Russisch, Iers, Nederlandstalig, er komt een breed repertoire langs onder pianobegeleiding door Dennis Vallenduuk. Second Edition won in 2016 het korenfestival in Doetinchem en is regelmatig te gast bij festivals, bij concerten en op markten. Het koor gaan ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan deze luchtige muziek middag.

In de pauze vindt er een verloting plaats. Entree betalen hoeft niet maar door mee te doen aan de verloting, draagt u uw steentje bij aan deze sfeervolle muzikale middag. De Schoapenscheerders verwelkomen u graag.

Meer berichten