Peter Boekholt, Erik Verkaik, Martin Stassen en Viktor Raben vormen de bezetting van Wednesday Smiles. Foto: PR
Peter Boekholt, Erik Verkaik, Martin Stassen en Viktor Raben vormen de bezetting van Wednesday Smiles. Foto: PR

Wednesday Smiles en Dat Doe'w treden op bij Den Diek

LICHTENVOORDE - Onvervalste Nederlandstalige boeren 'recht-toe-recht-aan' rock en eigen authentieke op rock geschoeide soulvolle bluesy nummers met hier en daar een knipoog naar de jazz. De muziekstijlen van Dat Doe'w en Wednesday Smiles konden niet verder uit elkaar liggen. Wie op zondag 10 februari Get on Stage bij Den Diek bezoekt, wacht deze keer dan ook een heel verrassende middag.

"Dat is voor ons als organisatie ook juist het leuke aan Get on Stage, we weten van te voren niet precies wat we in huis halen", vertelt Martin van Laar namens de organistie, "Iedere Achterhoekse band die zich aangesproken voelt onder het motto 'Genoeg gerepeteerd, kom maar eens uit de oefenruimte' of 'We willen wel weer eens lekker een uurtje spelen voor publiek' is welkom. Maar ook als je je naamsbekendheid wilt vergroten of een nieuwe setlist voor publiek wilt uitproberen, ben je bij Get on Stage aan het goede adres. Tja, dan kun je soms wonderlijke combinaties krijgen."

Technische faciliteiten
Martin is binnen Get on Stage samen met Bennie Stortelder verantwoordelijk voor de podiumopbouw en het stagemanagement. "We beschikken over alle facilitaire randvoorwaarden, microfoons, monitorboxen, geluidsboxen, bekabeling enzovoort. Daarbij worden we ondersteund door Gijs Nienhuis, onze geluidsman die vanuit zijn stage bij Frontline een professioneel mengpaneel mag lenen. Zo zorgen we ervoor dat het geluid tiptop in orde is. Bands hoeven alleen maar hun backline mee te nemen en overleggen met elkaar wie het drumstel en eventueel de basversterker meeneemt. Zo willen we het bands zo makkelijk mogelijk maken want als je voor een uurtje spelen met het hele hebben en houwen moet gaan slepen, gaat de lol er gauw af."

De middagen van Get on Stage starten om half vier (zaal open vanaf 15.00 uur). De toegang is gratis maar een vrije gift voor de bands is welkom.

Bands gezocht voor 10 maart
Ook meedoen aan Get on Stage? Kom zondag 10 februari langs of neem contact met Annekée Cuppers (tel. 06 38 65 8099, acuppers@hotmail.nl). Er is nog plek op zondag 10 maart. Meer informatie op de facebookpagina.

Meer berichten