Tonnie Weikamp (links) en Bennie Holkenborg. Foto: PR
Tonnie Weikamp (links) en Bennie Holkenborg. Foto: PR

De Mansleu voor feesten en partijen

LICHTENVOORDE - Het is er dan toch van gekomen: Tonnie Weikamp en Bennie Holkenborg, bekend van onder meer The Evening Stars en Allicht, kunnen het niet laten en zijn samen begonnen met een duo voor feestjes en partijen: De Mansleu.

"Je kent ons vast wel, want we hebben een leven lang met verschillende bands hier in de regio opgetreden. In al die jaren is de muzikale wereld er een stuk beter en interessanter op geworden, vooral door de enorme hoeveelheid prachtige muziek en fantastische bands van de laatste halve eeuw", aldus een enthousiaste Bennie Holkenborg. "We hebben ons dan ook al meer dan een jaar uitgesloofd om een uitgekiend en mooi repertoire samen te stellen, dat tegemoet komt aan de smaak van een groot publiek. De muziek omvat een periode van Elvis tot en met Michael Jackson."

Tonnie Weikamp vervolgt: "We hebben er ook voor gezorgd dat onze zang wordt afgewisseld en aangevuld met trompet en sax. Bovendien lenen een aantal nummers zich uitstekend voor eigen arrangementen en je kunt er wel vanuit gaan dat dit alles net een tikje extra geeft."

"Zeg nou zelf: muziek daar knap je van op ... daar krijg je goede zin van! Dus voor een avondje gezelligheid of een feestje ben je bij De Mansleu aan het juiste adres. Da's genieten, daar wordt je blij van!", aldus de beide muzikanten. Boeken kan via 06 – 44 045 436 of tonnie.weikamp1@gmail.com.

Meer berichten