Bindweefselmassage bij Kuypers schoonheidsinstituut

Grote kans dat u erover heeft gehoord of gelezen. Nooit geprobeerd? Wellicht is het dan tijd om het te proberen.

Heeft u last van een verslapte-, slecht doorbloede-, verouderde huid of rimpels? Dan is bindweefselmassage een uitstekende manier om uw huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling van de huid.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen in gang gezet. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloede huid kunnen onder andere rimpels of verklevingen ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Daarom introduceren wij bindweefselmassage. Om de huidconditie te verbeteren, littekenweefsel los te maken, de doorbloeding te stimuleren en het aanmaken van collageen in gang te zetten. Voor het beste resultaat wordt bindweefselmassage geadviseerd in kuurverband. Kom gerust binnen voor eventuele vragen of maak een vrijblijvende afspraak.T: 0544-376552

Meer berichten