Op de foto vlnr: Lidy ten Dolle, Berry Nales, Gijs Konink, Martijn Mateman en Heidi Brouwer met 2 kindjes in de nieuwe wandelwagen. Foto: Annekée Cuppers
Op de foto vlnr: Lidy ten Dolle, Berry Nales, Gijs Konink, Martijn Mateman en Heidi Brouwer met 2 kindjes in de nieuwe wandelwagen. Foto: Annekée Cuppers

Achterhoek Tour Rally geeft stoere bolide cadeau

LIEVELDE – Normaal gesproken zijn het de klassieke oldtimers die bij de Achterhoek Tour Rally in het oog springen. Deze keer kwam er echter een spiksplinternieuwe zesling-wandelwagen het schoolplein van Kindercentrum Zozijn De Timp in Lievelde oprijden. Een stoere, lichtlopende 'bolide' ter waarde van 2000 euro waarmee maar liefst zes kindjes tegelijk mee uit wandelen kunnen worden genomen.

Door Annekée Cuppers

Namens de Stichting Achterhoek Tour Rally overhandigen Berry Nales, Gijs Konink en Martijn Mateman de wagen aan Heidi Brouwer en Lydie ten Dolle van Zozijn. Martijn: "Jaarlijks sponsoren we met de Achterhoek Tour Rally enkele lokale doelen waarvan dit jaar De Timp er een is. In overleg met De Timp is gekozen voor deze wagen want we willen graag iets geven waar het kindercentrum echt wat aan heeft. In het verleden mochten we ook al eens een vogelnestschommel cadeau doen. Die wordt nog steeds goed gebruikt."

Heidi en Lydie zijn zeer te spreken over de prachtige aanwinst die is uitgevoerd in de opvallende kleuren en emblemen van de Achterhoek Tour Rally. Heidi Brouwer: "Heerlijk dat we nu met meerdere kindjes tegelijk kunnen gaan wandelen. Zeker met het mooie weer in aantocht, is deze stoere wagen een echte aanwinst." Lydie vult aan: "Hij loopt heerlijk licht en de bekleding kan eraf om te wassen, heel praktisch."

Na de overhandiging van de wagen, krijgen de heren nog een rondleiding door het kindercentrum. Berry: "Natuurlijk weten we wat er hier gebeurt maar toch mooi om eens een kijkje achter de schermen te krijgen. We hebben diep respect voor wat hier gerealiseerd is en hoe iedereen zich hier iedere dag opnieuw weer inzet voor deze kinderen. Als Achterhoek Tour Rally willen we daar graag aan bijdragen."


.

Meer berichten