De cast van 'Een droom van een huis' kijkt uit naar de voorstellingen. Foto: PR
De cast van 'Een droom van een huis' kijkt uit naar de voorstellingen. Foto: PR (Foto: )

Advendo in de startblokken

LICHTENVOORDE - Nog een paar weken en dan is het zo ver: de toneelvoorstellingen van Advendo. De laatste hand wordt aan het podium gelegd. En de spelers zijn er klaar voor om voor om het publiek te vermaken met 'Een droom van een huis', een komische thriller in drie bedrijven geschreven door Van Zweers.

Kees en Marja van Wijngaarden leiden samen een rustig en doorsnee leventje. Marja is hier heel tevreden mee, totdat Kees zijn droom wil gaan waarmaken, een camping beginnen in het buitenland. Daarvoor moet hun vrijstaande jaren-dertigwoning verkocht worden, want de opbrengst van de verkoop is volgens Kees precies genoeg om zijn droom te financieren. Marja heeft dat huis lang geleden geërfd van haar tante Irene en is er zeer aan gehecht. Ze ziet deze emigratieplannen dan ook helemaal niet zitten. Daar komt bij dat ze een groot geheim met zich meedraagt. Er komt onrust in huis.
Een wanhopige Kees doet zijn best om ten koste van alles zijn droom uit te voeren.

Hoe dat allemaal afloopt is te zien op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart in de aula van het Marianum. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.15 uur open.
Kijk voor de kaartverkoop bij Achterhoek Marktplein (voorheen de Keitjes).

Meer berichten