Afbeelding

Yo Mama en Desire bij Get on Stage

Algemeen

LICHTENVOORDE - Zondag 10 maart is er bij Get on Stage muziek voor jong en oud ván jong en oud. De ervaren jonge honden van de voormalige Marianumband Yo Mama staan op het podium afgewisseld met de kersverse band Desire waarvan de muzikanten Bob Dylan nog kennen uit hun jonge jaren. Een bijzondere combinatie die zeker een interessante middag op zal leveren.

De band Yo Mama, bekend van hun optredens onder andere bij Rockcafé Taste, café Van Ooijen, de Kletskop en het Oranjepodium, komt zondag een aantal nieuwe nummers laten horen op het poppodium van Den Diek. De luisteraar wacht een uurtje met verrassende pop/rocksongs. Desire is een zeskoppige band uit Winterswijk die pas sinds december in de huidige bezetting bij elkaar is. Zij spelen de melancholische folkmuziek van Bob Dylan, compleet met viool en mondharmonica. Muziek uit de jaren 70 met een boodschap.

Get on Stage begint om 15.30 uur (zaal open vanaf 15.00 uur). De toegang is gratis maar een vrije gift voor de bands is altijd welkom. Dijkstraat 30, parkeren en ingang aan de achterzijde (Hamalandhal). Zie ook de facebookpagina en de keitjes.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant