Een scène uit de kindervoorstelling Gruffalo. Foto PR Openluchttheater Eibergen - Hans Thissen
Een scène uit de kindervoorstelling Gruffalo. Foto PR Openluchttheater Eibergen - Hans Thissen

Kindervoorstellingen in Openluchttheater Eibergen

Algemeen

EIBERGEN - Openluchttheater Eibergen programmeert komend seizoen twee verschillende professionele kindervoorstellingen. Zondagmiddag 16 juni wordt voor kinderen vanaf 3 jaar de voorstelling 'Gruffalo'gespeeld en op zondagmiddag 30 juni kunnen kinderen vanaf 6 jaar genieten van 'Superloeser'.

'Gruffalo' is een verwijzing naar het bekende boek van Julia Donaldson en Alex Schelfer. De voorstelling vertelt het spannende verhaal van een kleine muis die in het bos beslopen wordt. Met veel fantasie en een list weet de kleine muis te overleven. De voorstelling is een productie van kindertheater Meneer Monster. Vorig jaar speelde dit gezelschap ook in Eibergen de uitverkochte voorstelling 'Over een kleine Mol'. De voorstelling duurt 45 minuten en begint om 14:00 uur. Er is plek voor 200 bezoekers.

Superloeser
Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zondagmiddag om 14:30 uur genieten van de voorstellin'Superloeser'. Joyce haalt op school slechte cijfers en heeft het gevoel dat ze nergens goed in is. Dat verandert als blijkt dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. Maarja ... Wat heb je daaraan? Of toch wel...? Deze professionele voorstelling wordt gespeeld door de Rotterdamse jeugdtheatergroep Lefkas. Er is plaats voor maximaal 300 bezoekers.

De entreeprijs voor alle voorstellingen is 7,50 euro per persoon, inclusief alle bijkomende kosten. Het theater wordt verkleind tot een intieme setting. Alle bezoekers zitten onder de overkapping, dus ook bij regen zit iedereen droog. Alle info en online tickets zijn te vinden op de website.


openuchttheatereibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant