De locatie in Harreveld. Foto: kdv De Kinderboerderij
De locatie in Harreveld. Foto: kdv De Kinderboerderij

De Kinderboerderij nu ook in Zieuwent

Algemeen

HARREVELD/ZIEUWENT – Kinderdagverblijf De Kinderboerderij uit Harreveld heeft per 1 april alle activiteiten overgenomen van De Knuffel aan de Harreveldseweg. Eigenaresse Karin Karnebeek is erg blij met de uitbreiding van haar onderneming waarmee de opvangmogelijkheden in Zieuwent gewaarborgd blijven en worden uitgebreid.

Karin vertelt: "Bij onze vestiging aan de Rector Hulshofstraat in Harreveld werken we niet met gecontracteerde dagen maar kunnen ouders via het ouderportaal per week de benodigde dagdelen vastleggen. Voor ouders die vaak op onregelmatige dagen opvang nodig hebben, is dit een uitkomst. Zo gauw je je rooster voor de komende periode binnen hebt, log je in op het systeem en kun je de opvangdagen inboeken. Deze manier van werken biedt veel meer flexibiliteit en daar is behoefte aan hebben we gemerkt want onze opvang in Harreveld groeide uit zijn jasje. Daarom zijn we ook erg blij met onze nieuwe vestiging aan de Harreveldseweg en gaan we ook daar dit systeem invoeren."

Verdere plannen voor de nieuwe vestiging van De Kinderboerderij heeft Karin nog niet. "Naast de buitenschoolse opvang, het schoolvervoer en de kinderopvang hebben we ook alle personeel van De Knuffel overgenomen. Voor de kinderen en hun ouders blijven dus gewoon de vertrouwde gezichten op de groep aanwezig."


www.kdvdekinderboerderij.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant