Eric van Putten en Doret Geutjes openen de vestiging van Home Instead in Groenlo. Foto: Jaap Eijsker
Eric van Putten en Doret Geutjes openen de vestiging van Home Instead in Groenlo. Foto: Jaap Eijsker (Foto: Jaap Eijsker)

Home Instead Thuisservice opent vestiging in de Achterhoek

GROENLO - Op 4 april openden Doret Geutjes en Eric van Putten officieel de nieuwe vestiging Home Instead Thuisservice Achterhoek. Vanuit het gezondheidscentrum Den Papendiek wordt er met persoonlijke aandacht en betrokkenheid, diensten geleverd aan senioren in de gemeenten: Berkelland, Bronckhorst, Oost Gelre, Winterswijk, Aalten en Doetinchem. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

Eigen onderneming
Doret vertelt: "De allereerste klant die wij ruim 3,5 jaar geleden ondersteunden was Ben. Ben was mijn oom en woonachtig in Groenlo. Hij had zelf een zorgachtergrond en gaf bij aanvang van zijn ziekte aan dat hij nooit in een verpleeghuis terecht wilde komen en dus graag thuis verzorgd wilde worden. Door de onvoorwaardelijke inzet van zijn vrouw, dochter en familie en de ondersteuning van onze medewerkers en de overige zorgverleners, is dat gelukt. Ondanks het gemis, kijken we met veel voldoening terug op de zorg voor Ben. De huisvesting van ons kantoor in Groenlo heeft dan ook een symbolische waarde."

Het gaat om u
Eric vult aan: "Liefdevolle ondersteuning naar behoefte van de senior, dat is waar het bij Home Instead om gaat; zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers maken we met vertrouwen elke dag het verschil vanuit ons hart."


www.homeinstead.nl/achterhoek

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden