Het 'Marvo-strand' bij de BMV. Foto: PR
Het 'Marvo-strand' bij de BMV. Foto: PR

23ste Marvo Beachvolleybaltoernooi

MARIËNVELDE - Traditiegetrouw in het weekend voor de Zwarte Cross, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli, organiseert volleybalvereniging Marvo '76 voor de 23ste keer al weer een groots Beach volleybaltoernooi. De parkeerplaats voor het BMV gebouw zal bedekt worden met een dikke laag zand, waarop vijf velden aangelegd worden. Verder zal de omgeving van de BMV worden ingericht als een gezellig strandpaviljoen met een tent, een bar voor een hapje en een drankje, BBQ en luchtkussen voor de jeugd.

Het toernooi start op vrijdagavond met een 2 x 2-toernooi. In deze klasse is er een dames- en herenpoule, waarin 2 tegen 2 wordt gespeeld. Deze klasse op het beachtoernooi is voor de echte fanatiekeling een fantastische onderdeel. Op zaterdagmorgen spelen de mini's (circulatievolleybal niv. 5 & 6) en de A-, B-, en C-jeugd tot 18 jaar in teams van vier spelers.

Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de 'Marvo-Beach-Cup'. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Deze klasse is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e, 2e klasse ligt. Er wordt gespeeld in teams van drie personen. De zondag staat geheel in het teken van recreatief beachvolleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4.

Teams kunnen zich tot 23 juni inschrijven. De inschrijfgelden zijn: mini's, jeugd en 2x2 toernooi 15 euro per team, Beach Cup & recreatief dames /heren 20 euro per team en mixed recreatief 25 euro per team.

Op zondag 14 juli is er een barbecue na afloop van het zondag programma. Reserveren is vereist. Informatie: marvo76toernooi@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden