Wat als het niet tussen de oren zit?

Wat als je veel moe bent, slaapproblemen hebt. Je niet functioneert zoals je eerder deed. Je bent misschien meer vergeetachtig. Wat onhandiger. Misschien kun je wat minder goed tegen geluid of veel mensen. Allemaal tekenen die duiden op stress. Vaak wordt er dan in de psychische hoek gezocht. Wat inderdaad een oorzaak kon zijn. Bijvoorbeeld dat je een tijd minder lekker in je vel zat. Maar ondanks dat die oorzaak nu voorbij is, heb je nog wel steeds die klachten. En je komt er maar niet vanaf.

Weet dan dat de oorzaak ook letterlijk in je lichaam te vinden kan zijn. Je hersenen sturen signalen je lijf in en vanuit je buik gaan er signalen terug naar je hersenen. Als er in dat verloop iets niet goed zit. Dan kan het zijn dat je hersenen signalen niet ontvangen. Het gevolg is dan dat je je gejaagd kunt blijven voelen. Of vermoeid. In beide gevallen kom je niet tot rust.

Weet dat je daar niet altijd mee hoeft blijven te leven. Ook al denk je dat op dit moment. Omdat je misschien al van alles geprobeerd hebt. En dat het gevolg van deze klachten kan zijn dat je nu ook last hebt van verteringsproblemen. Dat staat daar namelijk ook mee in verband.

Er bestaan specifieke testen die deze signalen meten vanuit je hersenen naar je buik en omgekeerd. En als dat niet gebeurd, wáár het precies niet goed gaat. En als die gebieden dan aangepakt worden, je dat meteen merkt door een gevoel van rust en ontspanning. Deze testen en en behandeling worden (deels) vergoed onder de alternatieve geneeswijzen. Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar Praktijk Livencare.

Algemene Informatie:
Praktijk Livencare
Dijkstraat 25, Lichtenvoorde
06-30296501
Info@livencare.nl
www.livencare.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden