Elke zondag ontbijt/brunch-buffet bij 't Belegh van Grol

Elke zondag ontbijt/brunch-buffet bij 't Belegh van Grol

Karin Reumer. Foto: Kyra Broshuis
Karin Reumer. Foto: Kyra Broshuis

GROENLO- Gastvrijheid, dat is waar het bij Karin Reumer om draait. Naast haar kantoorbaan wilde ze graag iets doen om zelf plezier uit te halen maar ook om anderen plezier te bezorgen. De ruimte van het voormalige restaurant 't Belegh van Grol biedt haar die ruimte. Sinds januari verzorgt Karin hier elke zondag een ontbijt/brunchbuffet.

Door Kyra Broshuis

In hartje Groenlo
"De mensen zijn erg enthousiast en ik krijg veel positieve reacties op dit concept", vertelt Karin. "Het buffet is geïnspireerd op de Duitse ontbijtcafé's. Veel mensen willen graag op zondag uit ontbijten maar moesten daarvoor naar Duitsland of naar een groot hotel rijden. Dat hoeft nu niet meer. Dit is natuurlijk een hele mooie locatie in hartje Groenlo én ik heb hier de beschikking over een professionele restaurantkeuken. Volop ruimte en gelegenheid dus om te koken en de buffetten voor te bereiden."

Sfeervol
De afgelopen maanden is het buffet goed bezocht, regelmatig ook in combinatie met een familiebijeenkomst. "We hebben bijvoorbeeld een verjaardagsontbijt gehad en gasten die hier met de hele familie kwamen ontbijten." De ruimte is sfeervol en intiem. "Dat vind ik erg belangrijk. Het moet geen massaal gebeuren worden; ik wil het graag persoonlijk houden", legt Karin uit.

Buffet
Het buffet biedt voor elk wat wils met onder andere tien verschillende soorten brood, zes soorten kaas, tien verschillende vleeswaren, minimaal drie eiergerechten, ontbijtgranen met yoghurt en kwark, en een wisselend aanbod van warme gerechten als soep, kroketten en pasteitjes met ragout.
Er geldt nu een speciale introductieprijs van 12,50 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen tot 9 jaar. Kinderen tot 5 jaar eten gratis mee.

Pasen
Met Pasen is er een ontbijt/brunchbuffet op zowel eerste als tweede paasdag. Op feest- en bijzondere dagen worden de gasten ontvangen met een glas prosecco.

Info
Het buffet is elke zondag van 09.00 tot 13.00 uur en uitsluitend op reservering. Reserveren kan telefonisch op 06-28297537 of via info@beleghvangrol.nl. Meer informatie staat op de Facebookpagina van 't Belegh van Grol. 't Belegh van Grol is gevestigd aan de Kevelderstraat 14 Groenlo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden