Doppens Textiel. Foto: PR
Doppens Textiel. Foto: PR

Oranje Podium Zieuwent groeit uit tot gezellig festival

ZIEUWENT - Voor het zesde jaar op rij kunnen liefhebbers van livemuziek op Koningsdag terecht bij Het Witte Paard in Zieuwent. Wat ooit begon als 'gezellig een avondje spelen' is uitgegroeid tot een knus festival voor jong en oud met liveacts van bands uit Zieuwent en omgeving.

Voorafgaand aan het festival is er van 14.30 tot 16.30 uur een rommelmarkt in de omsloten tuin van Het Witte Paard. Bezoekers kunnen lekker snuffelen tussen de spulletjes en zelfgebakken lekkernijen die door de Zieuwentse basisschoolkinderen worden aangeboden en genieten van een drankje op het terras terwijl de kinderen zich op het springkussen kunnen uitleven. Vanaf 16.00 uur start het muziekprogramma dat afwisselend op twee podia te zien is. Buiten in de tuin onder 'de Barg' is het genieten van akoestische sessies en optreden door prominenten uit de muziek en/of politiek, binnen in CaFreek vindt het stevigere werk plaats met klinkende namen als Out of Nowhere, Third Law en de feestband Doppens Textiel. Maar ook lokale helden als de Eumkes Nüs Huisband en Less is more (voorheen de Hippies) zijn ingrediënten die garant staan voor een gezellig koningsdagfeestje tot in de late uurtjes.

Festival Oranje Podium vindt plaats bij Het Witte Paard aan de Dorpsstraat 49 in Zieuwent en is gratis toegankelijk. Meer informatie en het volledige programma op http://www.oranjepodium.nl.

Meer berichten