Corsogroep Boschkempers verkoopt bloemen

LICHTENVOORDE - Het begint inmiddels een mooie traditie te worden, de aanhangers vol bloemenpracht die op twee zaterdagen in mei door de straten van Lichtenvoorde, Harreveld, Lievelde, Vragender en Zieuwent trekken. Dit jaar komt corsogroep Boschkempers de zaterdagen 4 en 11 mei langs de deuren. Liefhebbers kunnen dan geraniums en fuchsia's kopen om hun tuin op te fleuren.

Bloemencorso
Het goede voorjaar en de goede zorgen van de kweker maken dat ook dit jaar de kwaliteit de planten weer erg goed is.
De Boschkempers bouwen elk jaar een grote corsowagen. Door in mei geraniums en/of fuchsia's te kopen draagt ook men een steentje bij aan het bloemencorso. Met de opbrengst van de geraniumverkoop kan de corsogroep namelijk een belangrijk deel van de wagen bekostigen.

Moederdag
En waarom zou Lichtenvoorde alleen op de tweede zondag van september een bloemenpracht zijn? De geraniums en fuchsia's zijn in diverse soorten en kleuren verkrijgbaar.
Uiteraard zijn bloemen altijd een leuk moederdagcadeau (Moederdag is di jaar op 12 mei).
De Boschkempers zullen proberen om alle straten van Lichtenvoorde, Harreveld, Lievelde, Vragender en Zieuwent inclusief het buitengebied te bezoeken op 4 en 11 mei.

Op bestelling
Wie op deze dagen niet thuis is of een groot aantal bloemen wil afnemen kan deze bestellen. Men kan dan vóór 9 mei rechtstreeks contact opnemen met Corsogroep Boschkempers. In overleg zullen dan de geraniums en/of fuchsia's thuis worden bezorgd.

Voor meer informatie en contactgegevens voor bestellingen: zie de keitjes verderop in deze krant.

Meer berichten