Gratis adviesdagen bij A&M coaching, aandacht voor relaties

Annemieke Lam
Annemieke Lam

Vanaf deze maand houdt relatiecoach Annemieke Lam iedere maand een gratis adviesdag in haar praktijk voor relatiecoaching in Aalten. Dit als vervolg op de gratis adviesdagen die er waren in april. Die bleken een succes te zijn. Vaak is het toch een hele stap om hulp te zoeken bij relatieproblemen. Met deze gratis adviesdagen probeert Annemieke deze drempel iets te verlagen.

Misschien twijfel je of je/jullie hulp kunnen gebruiken bij het oplossen van jullie relatieproblemen? Misschien heb je allerlei vragen over relatiecoaching? Misschien wil jij eerst zelf eens even komen praten en je laten informeren over de mogelijkheden zonder dat je partner al meekomt?

Op deze gratis adviesdagen kunnen jullie/kun jij een afspraak maken met mij van een half uur, hieraan zitten geen kosten verbonden en je zit nergens aan vast. De eerst volgende datum is donderdag 23 mei.

Kijk om mijn website: www.amcoaching.org voor meer informatie en voor het inplannen van een gratis adviesgesprek of neem telefonisch contact op 06-24904115. Je kunt een afspraak plannen in de ochtend, de middag of in de avonduren.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden