PEERtoftheater. Foto: Krang Creaties
PEERtoftheater. Foto: Krang Creaties

Extra voorstelling 'Stinkende best'

LICHTENVOORDE - In de boekenweek ging bij de bibliotheek in Lichtenvoorde het theaterstuk 'Stinkende best' door PEERtoftheater in première. Er kwamen veel lovende reacties op deze eerste voorstelling voor volwassenen door het Zieuwentse theaterduo. Daarom is er op woensdag 15 mei een extra voorstelling bij sociaal cultureel centrum Den Diek aan de Dijkstraat 30 waarvoor nog enkele kaarten beschikbaar zijn.

De moeders van PEER schipperen maar wat, elke dag weer. Tussen werk en gezin, tussen sociaal netwerk en verantwoord eten. #yolo. En, oh ja, die fijne partner is er ook nog. Tijdens de voorstelling komen hun ingewikkelde levens steeds verder bloot te liggen. Meer dan hun stinkende best kunnen ze niet doen.

'Stinkende best' is een grappige, interactieve en muzikale voorstelling over de balans tussen jezelf verliezen en jezelf vinden in het drukke leven van 'De moeder de vrouw'. Inloop vanaf 19.30 uur en de één uur durende voorstelling begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 9,50 per stuk en zijn per mail te bestellen via peertoftheater@gmail.com of www.peertoftheater.nl.

Meer berichten