Irene van der Aart. Foto: Ingrid Sweers Fotografie
Irene van der Aart. Foto: Ingrid Sweers Fotografie

Achterhoeks Kunstcafé 'on the road' met Irene van der Aart

AALTEN/WINTERSWIJK - Eén keer per jaar duikt het Achterhoeks Kunstcafé ergens in de Achterhoek op met een kunstzinnige avond, meestal in het atelier van een kunstenaar. Dit jaar, en wel op dinsdag 4 juni, duikt het Kunstcafé op in De Gulle Smid in Winterswijk met een kleinkunstavond door cabaretière Irene van der Aart.

Lang voordat de boer zijn vrouw zocht op tv, vond Irene haar boer in de Achterhoek en woont sinds 2003 in Westendorp. En dat was best even wennen. In haar boek 'De boer op' beschrijft zij dit op komische wijze.
Op deze avond brengt zij speciaal voor het Achterhoeks Kunstcafé een 'Cabaret op Maat'-voorstelling, gemaakt voor een klein gezelschap met daardoor een intiem ofwel huiselijk karakter. Er zijn circa tachtig plaatsen beschikbaar die vooraf kunnen worden gereserveerd. Tijdens de inloop op deze avond wordt er ook gezongen en gemusiceerd door Mindel & Marcel Smid. De gastvrouw op deze avond is Judy Kesnar. De inloop is vanaf 19.15 uur; de voorstelling begint om 20.00 uur. De entree kost bij reservering vooraf via info@achterhoekskunstcafé.nl drie euro per persoon. Aan de avondkassa - indien nog beschikbaar - betaalt men zes euro per persoon.
Wie vooraf een hapje wil eten, kan via de website van De Gulle Smid een speciaal driegangen 'Kunstmenu' reserveren. Daarvoor moet men tussen 17.00 en 17.30 uur aanschuiven.
De Gulle Smid is te vinden aan de Mr. A.Th. ten Houtenlaan 1 in Winterswijk.

Meer berichten